DJ Wijchen

en omstreken

DJ Koen uit Wijchen

Een DJ in Wijchen nodig? DJ Koen Willemsen is dé feest DJ van Wijchen en omgeving. DJ Koen verzorgt met veel plezier de muziek op jullie bruiloft, verjaardag, personeelsfeest, themafeest, jubileum of wat voor feestje dan ook!

 

Met ruime ervaring tijdens besloten feesten zoals bruiloften en jubilea, maar ook bij alle feestlocaties en vele evenementen, weet DJ Koen wat jouw feestje nodig heeft om te slagen! Natuurlijk in Wijchen, maar ook daarbuiten.

DJ Koen op Fiësta del Zaz in Wijchen

DJ Koen kent Ze allemaal

DJ Koen heeft in vrijwel alle zalen en feestgelegenheden in Wijchen en omgeving al meer dan eens gedraaid. Geven jullie je feest bijvoorbeeld bij Sterrebosch, Verploegen, De Markies, Hoogeerd, Umberto of Thuis bij Fien, dan is dat bekend terrein voor de in Wijchen geboren en getogen DJ Koen!

Grote kans dus dat hij ook al eens was bij de locatie die jullie op het oog hebben. Maar ook in feestlocaties waar DJ Koen nog niet eerder was, zet hij de boel graag op zijn kop en zorgt hij voor één grote PARTY! Komen jullie gasten veelal uit Wijchen? Dan zal DJ Koen voor velen ook een bekend gezicht zijn achter de draaitafels.

 

DJ Koen op de Kasteelfeesten Wijchen
DJ Koen bij Schik op de Mert Wijchen

Wijchense Evenementen

Naast besloten feesten zoals bruiloften en jubilea, heeft DJ Koen inmiddels ruime ervaring met evenementen in Wijchen en omstreken. Al jaren is DJ Koen een van de vertrouwde gezichten tijdens de carnaval, kermis en Pleinfeest bij Sterrebosch, maar ook bij het Trivos Nachtvolleybaltoernooi, Schik op de Mert en de Kasteelfeesten Wijchen. Voor vele Wijchenaren is hij dan ook een bekende achter de draaitafels.

Als je DJ
Koen boekt, houdt hij rekening met jullie wensen: het draait immers om jullie feest! Maak je wensen kenbaar en DJ Koen weet er een goede draai aan te geven. Verder voelt hij jullie gasten en de avond goed aan, dus als je van alles wat wilt horen, heb je de juiste DJ gevonden.

DJ Koen stelt zich graag
even aan je voor!

Wat anderen zeggen...

Neem contact op!

Neem contact op!

Neem contact op!

Neem contact op!

Neem contact op!

Neem vrijblijvend contact op!

Neem vrijblijvend contact op!

Neem vrijblijvend contact op!

Neem vrijblijvend contact op!